Pe lângă meciurile cu adversari foarte puternici, organizatorii Evenimentului Sportiv al Orașului Brașov – Brașov Cup 2015 au încercat să le ofere și o serie de facilități participanților la competiție. Astfel, cei mici, împreună cu antrenorii, vor putea vizita Grădina Zolologică din Brașov, cea mai modernă din țară, dar vor avea și o intrare gratuită la Bazinul Olimpic Brașov, situat lângă Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Intrarea se va face doar în grup organizat, pe baza ecusonului de participant, iar de facilitate pot beneficia doar copiii și antrenorii lor. Bazinul Olimpic Brașov a fost reconstruit în urmă cu puțin timp, fiind cel mai modern din România. Lucru ce va face ca cei mici să aibă o experiență de neuitat.


Evenimentul Sportiv al Orașului Brașov – Brașov Cup 2015 este organizat de CS Colțea 1920 Brașov și Enjoy Sport’s Agency Brașov, împreună cu Primăria Brașov și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului Brașov și îi are ca parteneri pe Grădina Zoologică Brașov, Poliția Locală a Municipiului Brașov și Federația Română de Fotbal.

Go to top