Printre partenerii Evenimentului Sportiv al Orașului Brașov – Brașov Cup 2015 se numără și Grădina Zoologică Brașov. Stabilimentul este unul cu totul și cu totul special, fiind redeschis în 2014, după o perioadă în care a suferit transformări majore.

Zoo Brașov a trecut printr-o perioadă de 2 ani de reamenajare și extindere, tocmai pentru a oferi cele mai bune condiții atât animalelor și viețuitoarelor, dar și vizitatorilor. Locația brașoveană se poate lăuda astfel că este cea mai modernă grădină zoologică din România, având dotări impresionate, dar și o gamă largă de animale, pești, reptile și alte viețuitoare. Pe perioada competiției Brașov Cup 2015, toți copiii și antrenorii participanți vor avea posibilitatea de a descoperi gratuit oferta Grădinii Zoologice din Brașov. Intrarea se va face pe baza ecusonului de participant, în grup organizat, supravegheat de către antrenorul de la grupă.


Evenimentul Sportiv al Orașului Brașov – Brașov Cup 2015 este organizat împreună cu Primăria Brașov și Direcția Sport și Tineret a Municipiului Brașov și îi are ca parteneri pe Grădina Zoologică Brașov și Poliția Locală a Municipiului Brașov.

Go to top