Atletico de Madrid este un nume care inspiră respect în fotbalul european, mai ales în ultimii ani, în care au câștigat de 2 ori UEFA Europa League și a jucat finala Champions League. Campioana Spaniei de acum două sezoane și-a deschis, în 2014, o academie de fotbal la București, în colaborare cu CS Regal Sport Club București, unde dorește să găsească noi talente pentru lupta din Primera Division și din Liga Campionilor. Ei bine, putem anunța, că grupa U16 de la Academia Atletico de Madrid București va participa la ediția 2015 a Evenimentului Sportiv al Orașului Brașov – Brașov Cup.

Astfel, categoria U16 de la cel mai puternic turneu din Sud-Estul Europei  se anunță a fi una foarte disputată, având nume mari la start, din fotbalul românesc, dar și de pe Bătrânul Continent.


Evenimentul Sportiv al Orașului Brașov – Brașov Cup 2015 este organizat împreună cu Primăria Brașov și Direcția Sport și Tineret a Municipiului Brașov și îi are ca parteneri pe Grădina Zoologică Brașov și Poliția Locală a Municipiului Brașov.

Go to top