Așa cum am mai anunțat, ediția din 2015 a turneului Brașov Junior’s Cup se anunță a fi una foarte puternică și foarte interesantă. Printre echipele ce vor participa la competiție se va număra și campioana națională la categoria 2002, CS Sporting Juniorul Vaslui, o formație de tradiție, care an de an se luptă pentru primele locuri.

Antrenați de profesorul Cristian Bejan, mici vasluieni sunt o prezență constantă la BJC, unde de fiecare dată au arătat că știu să dea o replică pe măsură indiferent de adversar. „Am participat la toate edițiile de până acum a turneului de la Brașov și putem spune că venim cu foarte mare plăcere. Este cu siguranță cea mai puternică competiție din țară și nu avem cum s-o ratăm. Chiar dacă suntem campioni naționali, nu batem monedă că venim să câștigăm sau să facem nu știu ce promisiuni. Obiectivul nostru este să legăm lotul, pentru că în sezonul viitor de campionat vom juca la o categorie de vârstă cu un an mai mare și vreau să știm pe cine mă pot baza și cine mai are de lucrat, cine este o certitudine și cine este o speranță. Va fi un prilej foarte foarte bun pentru noi și sper să profităm de el”, a declarat Cristian Bejan.


Bejan a precizat și altă utilitate a Brașov Junior’s Cup: „Pentru noi turneul de la Brașov este util și dintr-un alt punct de vedere. Și anume că avem șansa în fiecare an să încercăm ceva nou, adică să dăm de formații cu care nu ne întâlnim în fiecare zi sau pe care le putem avea ca adversar doar la Brașov. Pentru orice echipă e bine să facă ceva nou, pentru că doar astel poate progresa, iar pentru noi competiția brașoveană vine ca o mănușă. În plus, pe lângă meciuri, copiii abia așteaptă să vină și să viziteze Brașovul și zona Brașovului”.


CS Sporting Juniorul Vaslui a câștigat titlul de campioană după ce a învins în finala campionatului, cu 3-2, pe Academia Hagi.

Go to top