De-alungul celor 6 ediții scurse de până acum, turneul Brașov Junior’s Cup 2015 s-a impus ca fiind unul din cele mai puternice din Sud-Estul Europei. Și asta atât datorită calității echipelor ce au luat parte, cât și a implicării organizatorilor. În fiecare an, responsabilii competiției au încercat și au reușit să ridice ștacheta, tocmai pentru ca participanții să aibă o experiență de neuitat la Brașov.

Pentru ediția din 2015, cei ce se ocupă de destinele BJC au decis să vină cu o noutate. Astfel, cel mai nou partener al Naționalei de Fotbal a României, firma de echipament Joma Sport, a devenit partenerul tehnic oficial al Brașov Junior’s Cup 2015. Compania spaniolă va oferi premiile în echipament și mingi ce vor fi acordate echipelor ce se vor clasa pe podium la ediția a 7-a a întrecerii de la poalele Tâmpei.
Joma Sport este o renumită companie spaniolă de echipament sportiv, ce a devenit recent partenerul tehnic al Federației Române de Fotbal, urmând a asigura, până în 2018 inclusiv, echipamente pentru toate naționalele, începând de la cea de seniori, antrenată de Anghel Iordănescu, până la cele de juniori. Deja „tricolorii” au debutat în noul echipament Joma, la meciul din deplasare, cu Irlanda de Nord (0-0), din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din Franța 2016.
Pe lângă Națională, Joma este sponsor tehnic și la câteva echipe cu nume din Liga 1, cum ar fi CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, CSU Craiova sau ACS Poli Timișoara.

Go to top