Continuăm astăzi lista articolelor cu jucători care și-au făcut sau încep să-și facă un nume în fotbalul internațional după participarea la Brașov Cup, cel mai important turneu de fotbal din țară și nu numai.

Dacă acum câteva zile scriam de transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina, acum e rândul să vorbim despre Răzvan Ștefan Popa, un fundaș central de 19 ani, care a semnat cu Real Zaragoza, una din echipele de tradiție ale Spaniei, care evoluează în Liga a 2-a. Popa a ajuns la Zaragoza de la un alt nume mare, Inter Milano, la care a evoluat pentru echipa Primavera în ultimii 3 ani.
Dar de unde legătura cu Brașov Cup? Ei bine, Răzvan a participat la primele trei ediții ale competiției din orașul de la poalele Tâmpei. Prima oară a venit la Brașov în culorile Stelei București, pentru ca la edițiile din 2010 și 2011 să fie în tricoul celor de la Sportul Studențesc. De la evoluția la Brașov Cup, cariera lui Răzvan a avut o creștere importantă, reușind ca la 15 ani, 2 luni și 21 zile să debuteze în Liga 1, într-un meci împortiva lui Dinamo (17 martie 2012). În 2013 a făcut pasul la Inter, iar acum va juca în Segunda Division.

Aveți mai jos un material video cu prezentarea lui Răzvan Ștefan Popa la Real Zaragoza:

Go to top