Brașov Cup a dovedit încă o dată că este cea mai puternică întrecere de fotbal pentru copii și juniori din țară. Multe dintre numele actuale din fotbalul românesc au dat primele goluri și au câștigat primele trofee importante în carieră la competiția din orașul de la poalele Tâmpei.

Cel mai elocvent exemplu este cel al lui Ianis Hagi, care în 2010 era doar un junior ce aspira la culmile gloriei și care încerca să scape de povara numeului său uriaș. Atunci, micul Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Academiei „Gheorghe Hagi” - U12, cea care avea să câștige și marele trofeu. Acum, la 6 ani distanță și după câteva sezoane foarte bune în Liga 1, Ianis a făcut pasul către fotbalul mare, în Serie A, semnând cu AC Fiorentina. Gruparea „viola” a reușit să dea o adevărată lovitură cu transferul constănțeanului, multe personalități ale fotbalului italian recunoscând acest lucru.

Tocmai de aceea, organizatorii Brașov Cup încearcă în fiecare an să se autodepășească pentru a le oferi micuților participanți cele mai bune condiții de a aspira la o carieră cu multe realizări.
Vă așteptăm la ediția 2016 a întrecerii, ce va avea loc în luna august.

Brașov Cup 2016 - Play the game!

(foto: www.digisport.ro)

Aveți mai jos câteva imagini cu Ianis Hagi la ediția din 2010 a Brașov Cup:

 

Go to top