Turneul Brașov Cup și-a făcut un renume în fotbalul juvenil din România, și nu numai. Și asta datorită competiției propriu-zise, care este mai puternică de la an la an, dar și datorită premiilor oferite de către organizatori.

Astfel, pe lângă premiile care constau în mingi și echipament de la prestigioasa companie, Joma Sport, micii fotbaliști se luptă și pentru trofeele puse în joc. Niște trofee speciale, care le pot da un moral foarte bun pentru viitorul lor. La fel ca și până acum, organizatorii vor acorda și în 2015 cupe ce sunt replici ale celebrului trofeu Champions League, cel mai dorit din fotbalul mondial. „Obiectivul nostru, al celor ce suntem responsabili de turneu în ultimii 6-7 ani, este să le oferim celor mici un cadru profesionist în care să poată avea adversari puternici, ce să-i ajute să se dezvolte frumos în viitoarea lor carieră de fotbaliști profesioniști. Astfel că fiecare aspect contează foarte mult. Pentru a-i motiva și mai tare, am decis să le oferim șansa de a câștiga un trofeu ce este replică a celei mai râvnite cupe din lume, cea din Champions League, tocmai pentru a le da un moral foarte bun și a le sădi în suflet acea dorință a a ajunge cât mai sus și, cine știe, poate într-o zi, să obțină și adevăratul trofeu, ce se oferă pentru cea mai bună formație de club din lume”, au declarat organizatorii BJC.


Deja printre echipele care s-au bucurat de mini-trofeele Champions League s-au numărat nume mari ale Europei ca Espanyol Barcelona, Celta Vigo sau Sporting Lisabona, dar și echipe consacrate din țară, ca Academia Hagi, Petrolul Ploiești, Steaua, Dinamo sau multe altele.

Go to top