Brașov Cup dorește să fie un turneu internațional de fotbal pentru copii și juniori al cărui obiectiv principal este acela de a oferi tinerilor fotbaliști din intreaga lume posibilitatea de a combina fotbalul cu turismul și distracția.

În acelasi timp Brașov Cup va permite părinților tinerilor fotbaliști, conducătorilor cluburilor participante, dar și însoțitorilor tuturor echipelor să cunoască splendidul oraș BRASOV!

  • Prima ediție a avut loc intre 9 și 14 August 2009 și s-a bucurat de un mare succes în rândul participanților. Au fost prezente 50 de echipe înscrise pe 3 categorii de vârstă care s-au duelat pe parcursul a patru zile de competiție pe 5 stadioane cu gazon natural din Brașov.
  • A doua ediție a avut loc între 9-14 August 2010 și a avut un succes mult mai mare decât prima. Au fost prezente 163 de echipe din 5 țări (România, Anglia, Spania, Bulgaria, Rep. Moldova) și 35 de județe înscrise pe 8 categorii de vârstă.
  • A treia ediție a avut loc intre 9-14 August 2011 și a avut si ea parte de un real succes. Au fost prezente 220 de echipe din 6 țări (România, Portugalia, Lituania, Estonia, Bulgaria, Rep. Moldova) și 38 de judete care s-au duelat pentru premiile puse în joc la cele 9 categorii de vârstă.
  • A patra ediție (9-14 August 2012) a fost un adevărat succes și a adunat la start aproape 200 de echipe din toată Europa (România, Anglia, Bulgaria, Macedonia, Slovacia, Ungaria și Serbia). Turneul a avut 9 categorii de vârstă, la fiecare participând între 16 și 32 de echipe.
  • Ediția cu numărul 5 a fost una reușită (10-14 August 2013), având la start 180 de echipe din 4 țări ale Europei (România, Moldova, Ucraina și Macedonia).  
  • Ediția din anul 2014 a fost de asemenea una foarte reușită, lucru dat și de implicarea, în premieră, a Federației Române de Fotbal!
  • Ediția din 2015 a fost de asemenea una foarte interesntă și reușită, din nou cu ajutorul FRF;
  • Editia cu numarul 8, a fost un real succes, in care reprezentantii FRF si-au pus cu adevarat amprenta pe organizarea acestui turneu.

Brașovul va fi o gazdă primitoare și va oferi tuturor celor prezenți la acest turneu (jucători, antrenori, însoțitori, părinți etc.), posibilitatea să respire aerul curat al orașului de la poalele Tâmpei, dar și posibilitatea să plece cu amintiri de neuitat în urma vizitelor efectuate la obiectivele pe care le oferă Brașovul.

Go to top