Așa cum v-am promis, avem multe surprize pentru ediția a 7-a a turneului internațional Brașov Cup. Astfel, putem să vă dezvăluim una dintre ele și anume că la cea mai tare întrecere de fotbal pentru copii și juniori din SE-estul Europei va mai veni o echipă campioană: Dinamo Kiev.

Gruparea din capitala ucraineană va ajunge la Brașov pe data de 19 august și va participa la întrecerea rezervată grupei de vârstă U16 - 1999/2000. Dinamoviștii au reușit, după o pauză de 6 ani, să câștige din nou titlul și Cupa în Ucraina, în dauna celor de la Șahtior Donețk, antrenați de Mircea Lucescu. „Ne bucurăm că putem să avem la Brașov Cup o echipă de top cum este Dinamo Kiev. Le urăm bun venit și sperăm să le placă la Brașov și să revină și în anii ce vor urma”, au declarat organizatorii Brașov Cup 2015.


Dinamo Kiev este cea mai titrată echipă de fotbal din Ucraina, având la activ 27 de titluri, dintre care 13 obținute în campionatul fostului URSS. De asemenea, Dinamo are 20 de Cupe în palmares, 8 Supercupe, 2 Cupe UEFA, dar și o Supercupă a Europei. Nu trebuie uitat că Dinamo Kiev a dat doi câștigători ai trofeului Balonul de Aur, Oleg Blokhin și Ihor Belanov, dar și pe marele Andriy Shevchenko.

Go to top