Dacă în urmă cu câteva zile vă anunțam că la ediția a 7-a Brașov Cup va paticipa campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, astăzi a venit rândul să vă informăm că o altă echipă de renume din țara vecină va veni la cel mai puternic turneu de copii și juniori din Sud-Estul Europei.

Este vorba de Lokomotiv Sofia, o formație de tradiție din campionatul bulgăresc, ce va paticipa la BC 2015 cu două echipe, ambele la categoria 2003 – 11vs11 (13-16 august 2015). „Ne bucurăm foate mult că întrecerea de la Brașov aduce la start echipe de renume din Europa. Le urăm bun venit prietenilor noștri de la Lokomotiv Sofia și le dorim să aibă parte de o experiență de neuitat la Brașov”, au declarat organizatorii Brașov Cup 2015.


Clubul Lokomotiv Sofia este unul dintre cele mai vechi din Bulgaria, fiind înființat în anul 1929. Lokomotiv a câștigat de 4 ori titlul de campioană, de alte 4 ori triumfând în Cupa Bulgariei. De asemenea, gruparea sofiotă s-a impus o dată și în celebra Cupă Balcanică (1973), o precursoare a UEFA Europa League de astăzi. În sezonul trecut, echipa de seniori a clubului a terminat pe locul 3, după Ludogorets Razgrad și Beroe Stara Zagora.

Go to top