news

Categorie: news

Au mai rămas mai puțin de 24 de ore până la startul ultimului weekend plin de fotbal de la cea de-a zecea ediție a Brașov Cup, turneu desfășurat sub egida proiectului Enjoy Cup - Play The Game, proiect susținut de Consiliul Județean Brașov. Echipa Brașov Cup X, lucrează de dimineață până seara pentru ca totul să fie la superlativ la meciurile categoriilor 2007, 2008, 2009, 2010 și 2011. În programul grupelor 2009 și 2010 au aprut mici modificări. Vă rugăm frumos să consultați secțiunea de programe de pe prima pagină a site-ului brasovcup.ro. Acolo veti găsi și modificările despre care aminteam. Practic primul meci de la categoria 2010 dintre Portul Constanța și ACS Prejmer se va desfășura de la ora 13.30 și nu de la ora 14.00, iar în programul categoriei 2009, meciul Junior Galați - Portul Constanța se va desfășura cu începere de la ora 17.50, partida dintre Junior Brașov și Inter Cristian va avea loc de la ora 18.40, iar disputa dintre Stars Brăila și ACS Steagu Roșu Brașov va avea loc cu începere de la ora 19.30.   

Categorie: news

Una dintre cele mai bune echipe de copii născuți în anul 2008 din Bulgaria, PFK Septemvri Sofia a confirmat prezența la cea de-a zecea ediție a Brașov Cup, cel mai important turneu pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei. 
Prezența formației din capitala Bulgariei dă încă un plus de valoare competiției de la Brașov. Băieții antrenați de Hristo Pupanov formează una dintre cele mai bune formații din Bulgaria.

Citește mai departe...

Categorie: news

Cea de-a zecea ediție a Brașov Cup debutează astăzi cu meciurile categoriilor de vârstă U17 și U19. Pentru că ne preocupă ca totul să fie perfect la această competiție vom oferi participanților apă de cea mai bună calitate. Apa plată Svetopolis, apă filtrată prin zeolit, care este cunoscut și sub numele de mineralul secolului 20, este recomandată pentru orice vârstă. Apa este obținută prin osmoză inversă și este prelucrată cu aer îmbogățit cu ozon, are un pH de 7.2 și este un puternic antioxidant.

 

 

Categorie: news

În cele nouă ediții de Brașov Cup desfășurate până acum am avut posibilitatea de a vedea la lucru mii de copii extrem de talentați. Unii dintre ei au făcut mai târziu pasul spre marea performanță și au ajuns să joace pentru echipa națională sau pentru echipe importante din țară sau din străinătate. Este și cazul lui Dulca Marco, jucător ce s-a remarcat la Brașov Cup în tricoul Universității Cluj și a ajuns acum să joace în Marea Britanie la Swansea și să îmbrace tricoul echipei naționale de U19 a României. 

 

Citește mai departe...

Categorie: news

Toate documentele necesare participării la cea de-a zecea ediția a Brașov Cup le găsiți mai jos. Mâine debutează ediția aniversară a celui mai important turneu pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei!

     
Regulament BC18 Foaie de joc Declarație Tabel Delegație
Categorie: news

În iulie și august, la Brașov va avea loc cea de-a zecea ediție a turneului internațional Brașov Cup. Cel mai important club din Roma după AS Roma și Lazio, Atletico Lodigiani, a confirmat prezența la ediția aniversară a turneului brașovean. La fel ca în fiecare an, competiția se anunță extrem de interesantă la toate categoriile de vârstă. 

Citește mai departe...

Go to top